Buitenschilderwerk

Wie zijn houtwerk goed wil beschermen, redt het niet met alleen een kwast en een pot verf. Bij perfect buitenschilderwerk komt meer kijken. Goed onderhoud waarborgt de waarde van je huis en voorkomt na een paar jaar afbladderende verf, openspringende naden en houtrot.

Hoe pakken we het aan?

Graag komen we bij je langs om de staat van uw houtwerk te bekijken. We maken dan een offerte op basis van de beste aanpak in jouw situatie. Het houtwerk wordt schoongemaakt en geschuurd. Kaal hout wordt gegrond. Het houtwerk wordt zo nodig behandelt met een voorlak waarna het wordt afgelakt. Alles voor een duurzaam resultaat.

  • Houtrot? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het repareren hiervan.
  • Hoog, steil, moeilijk te bereiken? Geen probleem, wij hebben eigen steigermateriaal en vinden altijd een oplossing.

Onderhoudsplan

3 jaar na het schilderen van de buitenboel komen we graag bij je langs om het schilderwerk bij te werken. Na nog eens 3 jaar is het vaak nodig om het geheel over te schilderen. Graag stellen we met jou, of met de VVE, een meerjaren-onderhoudsplan op.

 

Kwaliteitsproducten

Schilderwerk buiten heeft meer te verduren dan binnen. Houten deuren en kozijnen vragen om een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Voor buitenschilderwerk gebruiken we daarom altijd verf van Sigma Coatings.  Bijvoorbeeld Sigma S2U allure, extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.