Blog

Vermelding in ‘StijlvolWONEN’

Vermelding in ‘StijlvolWONEN’

In de juli-augustus editie van het woontijdschrift ‘Stijlvol wonen’ worden we genoemd als een van de specialisten in de advertentie van Via eStudio over Metalstuc®. Bent u via dit tijdschrift bij ons terechtgekomen: van harte welkom op onze website! Kijk rustig rond, maar aarzel vooral ook niet om contact op te nemen; we helpen u graag!

Info over metalstuc? Kijk hier.

Nieuw: Metalstuc

Nieuw: Metalstuc

We blijven graag bij de tijd. Momenteel experimenteren we met Metalstuc. Een luxe afwerking op basis van metaal voor vloer, wand en objecten. Er zijn verschillende kleuren en bewerkingen verkrijgbaar waardoor er veel verschillende effecten en kleurschakeringen mogelijk zijn. Wij experimenteren nog even verder; meer informatie volgt.

Woonbeurs-Westland 2018

Woonbeurs-Westland 2018

16 en 17 maart waren wij in het trotse bezit van een prachtig plekje op Woonbeurs-Westland. Wat hebben we veel mensen kunnen spreken, en kunnen vertellen over onze producten. De beurs gemist, of nog een keer onze wandafwerkingen voelen en bekijken?  Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Nieuwe website, werk in uitvoering

Nieuwe website, werk in uitvoering

Misschien heb je het gemerkt; de website van Wallcreations was een tijdje niet bereikbaar. We zijn nog steeds druk bezig en hopen binnenkort meer foto’s en projecten toe te voegen maar vonden het belangrijk zo snel mogelijk weer online beschikbaar te zijn. Het kan dus dat de informatie die je nu op de site vindt soms nog incompleet is, waarvoor onze excuses!